Teknisk Support

Vår support, Er komfort

Vi erbjuder flera olika tjänster inom området teknisk support.

Drift och underhåll av Webbsida

Vårt mest populära erbjudande inom teknisk support är det där vi tar helhetsansvar för kundens webbsida. Vi ser då till att webbsidan alltid fungerar som den ska. Vi ser till att den är uppdaterad med de senaste mjukvaru-uppdateringarna för bästa funktion, säkerhet och prestanda. Och vi hjälper er att ordna med alla de där små problemen som ofta kan skapa väldigt stor frustration. En bild som inte justeras rätt, en länk som inte fungerar eller en textrad som hamnat fel.

Teknisk Support för Digitala Möten

Varje vecka supportar vi digitala möten, ofta i form av webbinarier. Vi tar ansvar för allt det tekniska så att ni som organisatör kan fokusera på att göra det ni är bäst på; presentera det kvalitativa innehållet. Vi hjälper er med allt det tekniska och administrativa runtomkring. Både före, under och efter evenemanget.

Vi håller förberedande testsessioner med paneldeltagare och föreläsare, och säkrar upp allt det som krävs för att slutprodukten ska bli så bra som möjligt. Den aktuella dagen ser vi till att alla som ska (och inga andra) kommer in i mötet. Vi tillhandahåller bemannad teknisk support via chatt och email om enstaka användare mot förmodan skulle uppleva tekniska problem.

IT support

Vi erbjuder tjänster inom IT support för små organisationer. Vi hjälper er att komma igång med ny maillösning eller uppgradera Office-paketet. Större IT behov hänvisar vi gärna till någon av våra samarbetspartners.