Webbutveckling

Webbsidor & System

Vi utvecklar webbsidor och system för våra kunder. Ofta finns det en tydlig idé från kunden om vad som önskas och i andra fall hjälper vi till med designförslag och skapande av innehåll. Oavsett vilket så finns vi med er genom hela processen, från ax till limpa.

När det gäller webbsidor använder vi oss oftast av WordPress som grund. Det är världens mest använda Content Management System (CMS) för webben och det har stora möjligheter till anpassning av utseende och funktioner. Med WordPress kan vi på ett kostnadseffektivt sätt utveckla en snygg och funktionell webbsida till er verksamhet.

Finns det behov av utökad applikationslogik – t.ex. mer avancerade bokningsförfaranden, köhantering eller ärendehantering – så implementerar vi ofta det i ett separat webbsystem där vi anpassar teknikvalet efter den kravbild som finns i form av responstider, datatyper och mängd användare.

Vi arbetar strukturerat och iterativt i dialog med kunden. Vi har gedigen bakgrund också inom verifiering av mjukvara och har ett kvalitetstänk med oss hela vägen i projektet. Vi ser till att ni hamnar på rätt sida lagen gällande dataskydd och GDPR samt hjälper er gärna också med tillgängligheten på er webbsida så att denna kan läsas och nås av så många som möjligt.

Vidare har vi erfarenhet av att arbeta med e-handelslösningar som WooCommerce, Shopify m.fl. Vi tar hand om det stora och det lilla projektet. När er webbsida är lanserad erbjuder vi flera tjänster kring teknisk support och underhåll av webbsida.

Ett par av våra kunder

Larssons Trädgråd & Odling Logotyp

WordPress, SEO


WordPress, Event Management, Booking Web App, GDPR


WordPress, SEO, Android App, iOS App, E-commerce, E-magazine, Ads


Learning Management System, System Development


Technical Support, Digital Marketing, Ads